• ‘Het lastige kind’: door middel van verschillende methodieken gaan we aan de slag om tot een nieuwe gedeelde visie te komen. Deze vorming is bedoeld voor scholen, kinderdagverblijven, verenigingen, … Voor meer informatie over de werking en prijs, vul vrijblijvend het contactformulier in.
  • ‘Ik zoek een plek’: workshop voor kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of recent gescheiden zijn. 5 weken komt een groep van kinderen samen. Het traject start met een infoavond voor ouders en eindigt met een evaluatiemoment voor ouders. Interesse in deze workshop? Vul dan het contactformulier in. Ik geef je geheel vrijblijvend bijkomende informatie.
  • ‘Heb jij dat ook?’: workshop voor alleenstaande ouders. Vaak voelen we ons alleen, je neemt de zorg op voor je kinderen, we gaan werken en een praatmaatje ontbreekt. Gedurende dit traject leren we van elkaar en is er ruimte voor ieders verhaal. Interesse in deze workshop? Vul dan het contactformulier in. Ik geef je geheel vrijblijvend bijkomende informatie.