Ik ben Winnie Croonenborghs, getrouwd en mama van 1 zoon.

Na mijn opleiding Jeugd- en Gehandicaptenzorg ben ik aan de slag gegaan als opvoedster. Ik voelde in mijn werk wat handvaten die ik miste. Ik ben dan gestart aan de opleiding Maatschappelijk Werk. Deze job doe ik al 10 jaar. Ik doe hier gezinsbegeleiding, individuele gesprekken (zowel met ouder(s) als met kinderen) en organiseer workshops.

Vanuit mijn interesse om mij meer te verdiepen in deze materie, heb ik de 3- jarige opleiding Systemisch Counselor gevolgd.

Verder hou ik enorm van de natuur, lekker eten en genieten van de kleine dingen des levens.

Opleidingen:

  • Jeugd- en Gehandicaptenzorg
  • Maatschappelijk Werk
  • Systemisch Counselor
  • KIES coach (kinderen in echtscheiding)
  • Lid van de BVRGS (Belgische vereniging voor relatietherapie, gezinstherapie en systeemcounseling)